Bevorderaar

ROET IN HET ETEN zorgt voor een kritisch en idealistisch geluid in Nederland. Door een bevorderaar te worden geef je aan dat we een verantwoordelijkheid hebben om hiermee door te gaan. Als bevorderaar geef je ons de mogelijkheid om dit werk te blijven doen.

Omdat we een onafhankelijk platform zijn deinzen we niet terug van het initiëren en voeren van broodnodige gesprekken over racisme, diversiteit en beeldvorming. We leggen de vinger op de zere plek maar geven ook aandacht aan toffe projecten en mensen die in onze ogen bijdragen aan positieve verandering. Elke week produceren we ook een radioprogramma dat gebaseerd is op onze berichtgevingen en interactie met luisteraars en lezers.

Je wordt bevorderaar met een bijdrage van €50 per jaar, maar het is te gek als je met meer kan steunen. Er zijn hieronder 3 verschillende bedragen en periodes waar je uit kan kiezen. De machtiging wordt na elke periode stilzwijgend verlengd, maar kan op elk moment opgezegd worden.

Bevorderaars krijgen een exclusieve pas waarmee ze een jaar lang ⅓ korting krijgen op toegangskaarten voor ROET IN HET ETEN evenementen in het Hugo Olijfveldhuis. De pas ontvang je de eerste keer dat je naar een ROET IN HET ETEN evenement komt.