Actieve Emancipatie, Beelden Balans

Update crowdfunding: 110 donaties van in totaal €3127,- !

Met de crowdfunding campagne voor de talkshow zitten we nu op €3127,- met 110 donaties. De reacties die mensen achterlaten zijn geweldig en het wordt zo nog een spannende laatste twee weken. Geef wat je kan zodat we de talkshow van de grond krijgen.

De komende dagen ben ik weer volop in de media en zal ik het over de campagne en de talkshow hebben. Vrijdag ben ik te gast bij Riza en Q-Bah in hun programma Weekend Wax op Funx van 19 tot 21 uur. Daar gaan we het over pop cultuur en van alles en nog wat hebben. Als je de gesprekken van mij en Riza op Twitter volg weet je al een beetje wat je kan verwachten. Veel humor en aandacht voor pop cultuur en actualiteiten.

Zaterdag spreek ik tijdens FRED Expo in WTC Beurs in Rotterdam over leiderschap naast Giovanca en Fajah Lourens om 14.30. FRED Expo is een banenbeurs waarbij bedrijven in het Caribisch deel van het koninkrijk net afgestudeerden en young professionals, met affiniteit of een band met de eilanden, over zichzelf en hun vacatures vertellen. Als je zelf op zoek ben naar het baan op de eilanden moet je zeker langskomen.

En op zondag ben ik te gast bij Colet van der Ven en Johan Fretz in het programma De Nieuwe Wereld van IKON om 11.30 op NPO 2. In het programma zal ik aanstippen waarom ik op deze manier de financiering voor de talkshow voor elkaar probeer te krijgen. En we hebben het ook over het belang van diversiteit op de Nederlandse buis.

Check de gesprekken op de radio of tv of kom langs naar de beurs in Rotterdam. Laat ons ook weten op Twitter en Facebook wat jij vindt van de noodzaak van diversiteit in het publiek debat.

Comments

comments