Oorwarmers

Typhoon is volgend jaar in de theaters te zien

Typhoon heeft zijn eyes on the prize. In het zomernummer van HP/De Tijd staat een groot interview waarin de Edison winnaar aangeeft dat er nog nog veel meer ‘lobi’ op het menu staat. Na zijn zegetocht langs festivals, een gouden plaat, lovende recensies en spetterende optredens als huisband van De Wereld Draait Door werkt de rapper gestaag door aan zijn volgende stappen.  

Zijn nieuwste EP genaamd Mori Lobi heeft wat langer geduurd om te produceren door al zijn succes van het afgelopen jaar, maar hij komt er wel. Daarnaast is hij ook bezig met een theatertour. Ik heb hem nog in 2009 meegemaakt met Rico en de folkband Muppetstuff en weet dat hij naast de grote podia ook de intieme sfeer van een theater compleet benut om je te vervoeren. De Vlaamse renaissance womand Neske Beks had hen toen aan elkaar gekoppeld.

De rasartiest heeft dus nog veel voor ons in petto en staat woensdag ook op podium tijdens de herdenking van de afschaffing van slavernij op het Museumplein in Amsterdam. Door werkzaamheden in het Oosterpark is het dit jaar verplaatst van zijn traditionele locatie.

En bij deze nog een throwback tuesday nummer van Sprokkeldagen featuring Neske Beks.

Comments

comments