Cosigned, Oorwarmers

Albumrelease ‘Nieuw Leven’ van de Rotterdamse rapper Dichter

De producer en rapper Dichter heeft van zijn debuutplaat een project gemaakt waar je alleen van kan genieten als liefhebber van innovatie en gedegen hip hop. De woordkunstenaar heeft naast het album ook een tentoonstelling en een 9 delig documentaire serie gemaakt. 

Het album wordt vanavond in BIRD gepresenteerd in Rotterdam. Vanaf 20 uur kan je al naar binnen. Met een live band laat Dichter je kennis maken met zijn nieuw werk.

De tentoonstelling, met werk van 9 jonge en veelbelovende kunstenaars, zal tussen 25 juli en 1 augustus te zien zijn in de Rotterdamse galerie OPPERCLAES. De kunstenaars zijn ook verantwoordelijk voor het beeld van het album.

De documentaire reeks is gemaakt samen met Wonderwork Pictures en elke week verschijnt een nieuwe aflevering. De serie gaat over de kunstenaars die de beelden voor het album hebben gemaakt. De eerste aflevering gaat over de maker van de hoes en kan je hieronder checken.

Luister via Spotify en Deezer naar het album zodat je straks tijdens de presentatie lekker kan de refreinen kan meerappen.

Comments

comments