Uitzending

DIT (Do It Together)

In de uitzending sprak ik met Lynn Koppen, over het nieuwe Appelsap’s koffie tafel boek, met Dewi Reijs, over haar nieuwe korte film met in de hoofdrol haar verstandelijk beperkte buurmeisje, met Mitchell Esajas, over de opening van het New Urban Cafe, en met Marvin Hokstam, over de lancering van zijn nieuwe magazine AFRO Magazine. 

ROET IN HET ETEN – 9 juni 2015 (Lynn Koppen, Dewi Reijs, Mitchell Esajas & Marvin Hokstam) by Roet In Het Eten on Mixcloud

Stuk voor stuk verhalen over mensen die een groep bij elkaar hebben gebracht om samen een visie werkelijkheid te maken. Inspirerende gesprekken met mensen die zelf ook nog een steuntje kunnen gebruiken voor hun projecten. Check hun pagina’s op voordekunst.nl om ook bij te dragen:

  1. Appelsap’s So Fresh It Hurts
  2. Debiel, wie is hier nou gek?
  3. AFRO Magazine

Meer informatie over het New Urban Café kan je hier vinden. Herinner ook om naar de opening te gaan op zaterdag 13 juni. Met speeches van de Heilbron broers die hun vaders boekencollectie ter beschikking hebben gesteld.

Ook de ROET IN HET ETEN talkshow kan je nog steunen met een bijdrage. Er is nog een week te gaan en zitten we er heel dichtbij. We hebben nu nog 28% nodig. Steun met wat je kan hier: Help Quinsy Gario een talkshow maken!

Foto: door Kaboompics via Stocksnap.io

Comments

comments