Beelden Balans, Heldhaftige Vrouwen

Clarice Gargard doet mee aan BNN reisprogramma

De AT-5 presentator, mede-iniatiefnemer van Cinnamon Wednesdays en recentelijk gast-columnist in de NRC, is gekozen om mee te doen met het programma 3 Op Reis Backpack van de BNN.  Dit schreef ze op haar Facebook pagina Travel Go Lucky

Jaaaaaa, ik mag het eindelijk bekend maken!

Ik ben een van de 18 backpackvloggers van BNN! Na duizenden inzendingen, honderden audities en vele gesprekken heb ik de finale gehaald van het reisprogramma en mag ik mee op reis! Maar ik ben er nog niet want om die echte droombaan van BNN presentator te kunnen bemachtigen moet ik fantastische vlogs maken onderweg, waar jullie uiteindelijk op moeten stemmen.

Maar dat is pas in juni….Ondertussen kunnen jullie mijn voorbereidingenvolgen en mij supporten via (zowat alle) sociale media kanalen met hele toffe filmpjes en andere te gekke posts. Dus deel, like, abonneer, volg!

Je kan hieronder  ook de video van de bekendmaking bekijken.

 

Tromgeroffel… DIT zijn onze 18 Backpack vloggers. Zij gaan met Jan & Geraldine op reis! www.backpack.bnn.nlWil je weten hoe ze reageerden? Check it out:

Posted by 3 op Reis Backpack on Monday, March 30, 2015

Comments

comments