Beelden Balans, Cosigned

Gouden Kalf winnaar Marwan Kenzari speelt in Ben Hur remake

In Trouw stond in het voorjaar nog het volgende over Marwan Kenzari:

Kenzari maakt stilletjes grote stappen. Niet gek voor een jongen uit de Haagse Schilderswijk. “Ik was heel lang met voetbal bezig”, aldus Kenzari, “totdat ik acteurs als Al Pacino, Johnny Depp en Leonardo DiCaprio in films zag spelen. Toen wist ik: dat wil ik ook.” [Trouw]

En dat blijkt. Hij zit nu in de nieuwe remake van Ben Hur van Timur Bekmambetov.

Ben Hur vertelt over de onmogelijke vriendschap tussen de Joodse prins Judah Ben Hur en de Romeinse legerleider Messala. Kenzari gaat de rol spelen van Druses, de rechterhand van Messala. Hoofdrollen zijn voor Jack Huston, Toby Kebbell en Morgan Freeman. [Movie Newz]

Geweldig nieuws voor iemand die veel groots nog gaat laten zien op de planken en op het grote doek.

Foto: Logan Adermatt via Snapwire

Comments

comments