Actieve Emancipatie
Leave a comment

Word abonnee van ROET IN HET ETEN

ROET IN HET ETEN zorgt voor een kritisch en idealistisch geluid in Nederland. Door een abonnement af te nemen geef je aan dat we een verantwoordelijkheid hebben om hiermee door te gaan. Als abonnee spreek jij vertrouwen in ons werk uit en geef je ons de mogelijkheid om dit werk te blijven doen.

Omdat we een onafhankelijk platform zijn deinzen we niet terug van het initiëren en voeren van broodnodige gesprekken over racisme, diversiteit en beeldvorming. We leggen de vinger op de zere plek maar geven ook aandacht aan toffe projecten en mensen die in onze ogen bijdragen aan verandering. Elke week produceren we ook een radioprogramma dat gebaseerd is op onze berichtgevingen en interactie met luisteraars en lezers.

Je kan hieronder kiezen tussen drie verschillende abonnementen. De abonnementen hebben elk een eigen betalingstermijn en worden daarom ook ‘super’, ‘normaal’ of ‘budget’ genoemd. Ze worden alle drie stilzwijgend verlengd, maar zijn alle drie op elk moment opzegbaar. Als abonnee zal jij deel kunnen nemen aan exclusieve acties en speciale oproepen. De website blijft echter wel voor iedereen toegankelijk omdat wij vinden dat kennis een belangrijk openbaar goed moet zijn.
Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *