Fashion
Leave a comment

WikiLeaks oprichter Julian Assange komt met een modelijn

Hij heeft de afgelopen tijd via hologram de ambassade van Ecuador kunnen verlaten en geeft nu weer een interessante wending aan zijn verhaal:

According to The Times of India, Assange is working on a line of t-shirts, sweatshirts, watches and stationery with a stylised image of his face on them -along the line of the cult revolutionary South American leader. The collection will also include tees and jumpers with slogans as “Leaks exposing injustice” and “Enemy of the state”. […] With this, Wikileaks is said to hope to inject more funds into the non-profit organisation. [The Independent]

Assange zit nu al bijna twee jaar in de ambassade van Ecuador in Londen omdat hij bang is opgepakt te worden en uitgeleverd te worden aan Zweden. Daar wordt hij verdacht van verkrachting. Assange gelooft dat eenmaal aangekomen in Zweden hij uitgeleverd gaat worden aan de VS en dat die hem zullen berechten voor het publiceren van staatsgeheimen, maar dat lijkt een bedenksel om onder de aanklacht uit te kunnen komen.

Photo credit: acidpolly via photopin cc

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *