Cosigned, Heldhaftige Vrouwen, Puur Natuur
Leave a comment

Keiko Chavers genomineerd voor duurzaamheidsprijs

Het initiatief DJ100 is opgezet om aan te tonen dat je zonder groot netwerk of met een bekende naam duurzaamheid op de kaart kan zetten. De Duurzame Jonge 100 zijn 100 jongeren die elk jaar worden gekozen voor hun werk rondom duurzaamheid. Een van de genomineerden dit jaar is de Utrechtse student Keiko Chavers.

Keiko is initiatiefnemer van de DuKo, de duurzame kortingskaart voor studenten. Afgelopen mei is het project overgegaan in een stichting, en sindsdien is Keiko voorzitter van Stichting DuKo Student. Met DuKo probeert ze studenten bewust te maken van de herkomst en impact van producten. Ze is van mening dat ook kleine veranderingen invloed hebben en dat de bijdrage van elk individu belangrijk is. Hiernaast doet ze een studie Bestuurskunde in Rotterdam. Haar creativiteit en zakelijkheid maken haar een belangrijke pijler voor de ontwikkeling van DuKo! [DJ100]

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *