Actieve Emancipatie
Leave a comment

Ik zat gisteravond fout: altijd aangifte doen en bezwaarschriften indienen

Na het tonen van de doodsbedreigingen aan mijn adres stelde Jeroen Pauw gisteravond de vraag of ik aangiftes had gedaan of zou doen. Ik gaf een ander antwoord dan die het werkelijk had moeten zijn. Ik had volmondig ja moeten zeggen. Frustraties over de behandeling van aangiftes ten spijt moet je het altijd gewoon doen. Aangiftes en bezwaarschriften draaien om zelfverdediging en als jij niet bereid bent om jezelf te verdedigen waarom zouden mensen dan daarna naar je moeten luisteren?

Wij zijn zo ver gekomen omdat er duizenden mensen voor ons waren die zichzelf ook verweerden en verdedigden tegen onrecht en onderdrukking. We kunnen het nu niet permitteren om niet meer gehoord te worden. Emancipatie is een proces van actieve handelingen. Van Abeltjeshuis en Boerengat tot Wulpenbek en Smakt moeten mensen weten dat het tijd is voor verandering. En zoals we zien moet je alle registers opentrekken omdat discussies alleen duidelijk niet genoeg zijn wanneer mensen niet willen luisteren.

Foto: AT5

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *