Uitzending
Leave a comment

Nieuwe site en nieuwe uitzendingen

We hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan een nieuwe site. Er was zoveel geschreven de afgelopen twee jaar dat, door het oude raamwerk van de site, een beetje verwaarloosd werd. Met de nieuwe look is onze berichtgeving overzichtelijker en gebruikersvriendelijker. Met ROET IN HET ETEN wilden we een online magazine en hebben dat met deze nieuwe look te pakken. De komende weken blijven we werken aan bepaalde onderdelen van de site. Laat ons vooral weten als iets het niet doet via het Tip De Redactie formulier onder aan de site.

De nieuwe site is ook op tijd af voor de nieuwe radio uitzendingen. Ook hier hebben we wat nieuws in petto. Aanstaande zondag 14 september zijn wij weer terug op de radio. Zoals je leest zijn we verhuisd van maandag avond naar de zondag avond. Van 20 uur tot 22 uur begin je nu echt je week met ROET IN HET ETEN.

MART Radio is daarnaast een samenwerking aangegaan met Stanvaste Radio waardoor ROET IN HET ETEN dit seizoen ook in Rotterdam op de kabel te horen is. Met ROET IN HET ETEN willen we af van de eilandjes en meer naar samenwerkingen. Vorig jaar november stelde ik dat het tijd was om juist te investeren in de organisaties die diversiteit als een gegeven zien. Dit is een stap in de richting van een breed medianetwerk van lokale zenders met een divers geluid.

Photo credit: Heanster via Photopin cc

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *