Sociaal Schadelijk Nieuws
Leave a comment

Editie NL probeert weer eens Hip Hop de schuld te geven van radicalisering

Tweet: Erik Zwennes

Dus Editie NL wil het hebben over die Britse jongen die mogelijk betrokken is bij de moord op James Foley en benadert Top Notch om hun rappers daarmee in verband te brengen. Dat die jongen is doorgedraaid en nu de meest gruwelijke dingen op social media post en betrokken is bij afschuwelijke daden is volgens Editie NL mogelijk het resultaat van rapper zijn. Okay…

Ten eerste welk muzieklabel zou willen dat haar artiesten aan zoiets gelinkt zouden worden? Je zou toch wel de domste PR medewerker ooit zijn als je je klant met zoiets in verband zou brengen. Ten tweede is dit wel de meest luie journalistieke ingeving ooit. Dat Hip Hop zogenaamd een gevaarlijke genre is omdat het ‘zwarte muziek’ is kennen we inmiddels al. Ten derde Adje en radicalisering? Come on, als je dan al die invalshoek gaat zoeken doe dan tenminste je huiswerk.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *