Actieve Emancipatie, Beelden Balans, Cosigned, Creatief Inzicht
Leave a comment

De parels van Caribbisch Nederland zijn zaterdag in Rotterdam

dcpearls

Op zaterdag 14 juni 2014 vindt de derde editie van ‘Pearls of the Dutch Caribbean’ plaats in Engels (Groothandelsgebouw) Rotterdam. Op deze jaarlijkse Gala & Award show vieren wij de maatschappelijke successen van de Caribisch-Nederlandse gemeenschap. Rolmodellen uit de Dutch Caribbean Community worden met felbegeerde Pearl Awards in diverse categorieën onderscheiden voor hun bijzondere bijdragen en prestaties in het afgelopen jaar. Met Live muziek & Entertainment van gevestigde en upcoming artists, inspirerende key-note speeches en een dansfestijn als after-party, tonen wij u de kracht van de Dutch Caribbean in al zijn veelzijdige pracht! Dit jaar is het thema van de avond:

‘Change’

 

Terwijl de NOS Antillianen pas als Nederlandse staatsburgers zien als er met ons gepronkt kan worden, ING stagebegeleiders het hebben over ‘Antilliaanse boeven’ en Minister President Mark Rutte Caribbische Nederlanders uitmaakt voor Zwarte Piet tijdens een internationale vergadering over nuclaire veiligheid, laat het OCaN zien dat hoe we die negatieve beeldvorming kunnen breken.

Onder de genomineerden zijn vrienden van de show Ira & Ayra Kip van Art Rules Aruba en Art Rules Korsou, zangers en community organizer Mischulaika Richardson , bekend van The Voice zangeres Shirma Rouse en onze eigen Quinsy. Naast de juryprijzen kan het publiek ook stemmen voor de ‘Most Outstanding Pearl’. Bekijk alle kandidaten en beslis wie namens jou de Most Outstanding Pearl was van het afgelopen jaar.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *