Etterende Xenofobie, Witte Waanzin
Leave a comment

De NOS zoekt alleen witte stagiaires

nos-stage

Geen wonder dat ze maar een probleem hebben met Antillianen en Nederlanders zien: alleen witte stagiaires krijgen na hun stage een vaste baan bij de NOS. Dan is het inderdaad zinnig om alleen witte mensen op je stage advertentie te plaatsen. Waarom zou je studenten met een andere kleur dan wit de hoop geven dat ze een kans hebben om bij de NOS te werken zoals Humberto Tan, Noraley Beyer en Eugènie Herlaar deden of Simone Weimans dat doet?

Solliciteer voor 12 mei en richt je brief aan Ellen Ulijn om te laten zien dat de NOS juist meer dan alleen witte journalisten in dienst zou moeten hebben.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *