Witte Waanzin
Leave a comment

De Nieuwe Revu hoopt verkoopcijfers op te krikken door racist Joost Niemöller te interviewen

medium_1253789380

Niemöller gaat verder dan de PVV en, vroeger, Hans Janmaat. ‘Ja. Ik vind bepaalde dingen. Eén ervan is dat heel veel gedrag etnisch en genetisch bepaald is’, zegt hij deze week in Nieuwe Revu. ‘Ik baseer me onder andere op The Bell Curve, de bestseller van de Amerikaanse wetenschappers Richard Hernstein en Charles Murray. Zij schrijven dat het gemiddelde IQ van zwarten ongeveer 85 en dat van blanken 100 is. Noord-Afrikanen scoren ook lager dan wij. Er is een duidelijk verband tussen IQ en criminaliteit, weten we uit onderzoek. Linkse wetenschappers roepen graag dat criminaliteit door sociale achterstand komt, maar in The Bell Curve wordt aangetoond dat dat verband heel klein is.’

Foto: thivierr

Dat The Belle Curve ontelbaar keer is weerlegd en weersproken zegt Joost Niemöller of de journalist er niet bij. Hij gaat nog verder in het stuk en geeft aan dat de verkrachters in India donkerder gekleurd moeten zijn dan de rest van de bevolking en heeft het over aggressie in donkergekleurde leeuwen en genenplaatjes. Een en al onzin. Rabiate racistische gevaarlijke onzin.

Niemöller is gewoon weer uit de mottenballen gehaald zodat de Nieuwe Revu haar dalende verkoopcijfers weer kon opkrikken. Racisme scoort tegenwoordig zoals De Telegraaf Media Groep dat liet zien. Triest.

 

[Nieuwe Revu]

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *