Stemverheffing
Leave a comment

Asjemenou!? ‘De CDA’ers in de Tweede Kamer zijn pannenkoeken uit de provincie’

cda-pannenkoek

Verstoep haalde gisteren tijdens een debat uit naar provincialen. Volgens hem heeft het CDA ‘ontzettend lang provinciale boeren vooruitgestuurd en ontzettende pannenkoeken uit de provincie in de Kamer gezet.’ Ook zei hij: ‘Mensen van buiten Amsterdam, daar heb ik weinig mee’.

Dit is de partij van normen en waarden. Tijdens de regeerperiode van de CDA vroeg ik me vaak af welke normen en waarden dat waren. Met de keiharde rechtse koers van partijleider Sybrand Buma is die vraag weer opgekomen.

Verstoep heeft zich in ieder geval eerlijk uitgesproken. Hopelijk is de damage control straks niet een excuus dat hij een drankprobleem heeft en een biertje teveel op had.

 

[AT5 / Folia TV]

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *