Financiële Dictatuur
comment 1

Hoe de Nederlandse overheid het welzijn van Palestijnen aan de hoogste bieder verkoopt

Askar childrens

Foto: Libertinus

Volgens NRC Handelsblad ondersteunt Nederland niet alleen de samenwerking [tussen Nederlandse bedrijven en Israëlische bedrijven op illegale nederzettingen], de overheid stimuleert het zelfs. Onder leiding van premier Rutte vindt onder de paraplu van het eerste samenwerkingsforum tussen Nederland en Israël zondag een ontmoeting plaats. Nederlandse bedrijven en Israëlische nederzettingenbedrijven kunnen via een koppelwebsite afspreken elkaar daar te treffen.

Waarom heeft de voormalige directeur van Mama Cash en huidige minister Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liliane Ploumen zich nou als gezicht van dit Janus-gezicht beleid laat bestempelen? Hierdoor heb ik net wat meer respect gekregen voor Myrthe Hilkens’ en Désirée Bonis’ keus om deze coalitie achter zich te laten en hun principes voorop te stellen.

[JOOP.nl]

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Hoe Nieuwsuur op de vingers werd getikt over verslaggeving Nelson Mandela | Roet In Het Eten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *