De Appetijtelijke Ander
Leave a comment

Sylvana Simons zet Cornald Maas op z’n plek over domme racisme uitspraak

cornald maas en sylvana simons

Dus multicultureel Nederland is er alleen om de rest van Nederland te vermaken? Een hele domme uitspraak van Cornald Maas waar Sylvana Simons meteen korte metten mee maakte terwijl Petra Stienen door de mand viel.

Wat het nog erger maakte is dat Stienen de discussie over racisme in Nederland probeerde te decentraliseren door te linken naar hoe racisme in Noorwegen eindelijk bespreekbaar is geworden. Het is altijd goed om solidariteit met discussies elders te tonen, maar het moment waarop dat vertoon van solidariteit een poging is om wezenlijke discussies hier te doen ontsporen ben je verkeerd bezig. Nadat Sylvana Maas op zijn fout attendeerde gaf Stienen niet meer thuis.

Voor de zoveelste keer is het duidelijk gemaakt dat het niet alleen rechts Nederland dat zich geen fatsoenlijke houding weet met de ontketening van de stemmen van postkoloniale nakomelingen, migranten, hun kinderen en hun kleinkinderen in Nederland, maar ook links Nederland.

[Televizier]

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *