Kop Hier Is Bord

De invasie van Grenada en de spin vanuit de VS

medium_4408186601

Foto: The US Army

Several ships participated in Operation Urgent Fury, which sent a Marine amphibious group to the north, and Rangers from the 82nd Airborne to the southern part of the island.  Contingents from neighboring countries were also involved.  Despite the usual snafus, Urgent Fury was operationally and politically successful.  The students kissed the American runway, Ronald Reagan’s image was considerably enhanced, and a year later a new Grenadian government was elected in free elections.

Dit is gewoon iemand die zichzelf publieke een schouderklopje geeft. Triest. Hoe het gedachtegoed van Maurice Bishop nog steeds gevaarlijk is. Meestal lees ik de comments niet bij artikelen, maar hier is het zeker de moeite waard. De schrijver van het stuk Michael Ledeen krijgt er flink van langs.

[The Daily Beast]

Comments

comments