Uitzending

Antilliaanse Emancipatie

roet_in_het_eten-logo-s3e05

In de vijfde aflevering van het derde seizoen hebben we het over de Nederlandse Antillen en postkoloniale bewustzijn. Met Johan Oldenboom hadden we het over i2013 en het bij elkaar brengen van verschillende organisaties die met de Antilliaanse gemeenschap bezig houden. Met Ixora Balootje hadden we het over de betekenis van de Antillen in het huidige politieke klimaat en de positie van de ChristenUnie. We gaven een overzicht van onze nieuws items en we behandelden zelfkennis, onafhankelijkheid en postkoloniale solidariteit. Het was een uitzending dat over Antilliaanse emancipatie ging.

Luister het hier terug:

Roet In Het Eten | seizoen 3 aflevering 5 by Roet In Het Eten on Mixcloud

Topics:

Gasten:

 

Extra:

In onze volgende uitzending hebben we schrijvers Robert Vuijsje en Karin Amatmoekrim te gast.

 

Comments

comments