Politically Incorrect
Leave a comment

Media in Suriname blijft weg na oproep om te praten met Caricom over Suriname

medium_99498523

Foto: prupert

Mediabedrijven in Suriname hebben vrijdag geen belangstelling getoond voor de consultatieronde van de Caricom. De consultatie die plaatsvindt met maatschappelijke groepen, wordt in in alle lidlanden gehouden. Deze is bedoeld om input te krijgen voor een strategisch plan voor de Caricom.

Er waren alleen journalisten aanwezig die er eigenlijk vanuit gingen dat ze een evenement moesten verslaan en niet zelf de gesprekspartner waren. Niet om ouwe koeien uit de sloot te halen, maar onder de slachtoffers van de Decembermoorden zaten ook journalisten.

Begin augustus werd nog een oproep van de regering om te praten over mensenrechten door de nabestaanden van de slachtoffers van de decembermoorden afgewezen. Of er is iets flink mis gegaan met de communicatie of het was een boycot door de mediabedrijven.

[Starnieuws]

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *