Etterende Xenofobie, Kop Hier Is Bord, State of Debate, Stemverheffing

Lodewijk Asscher gebruikt de ‘Ik heb Marokkaanse vrienden’ excuus

‘Asscher vervolgt zijn schrijven dat de PvdA zich altijd met “hart en ziel” heeft ingezet voor de integratie van Marokkaanse kinderen en noemt daarbij specifiek Achmed Marcouch, Ahmed Aboutaleb en Diederik Samsom.’ (NRC)

Foto: Newsphoto

Dus de PvdA heeft beter voor Marokkaanse kinderen gezorgd dan de 90 Marokkaanse organisaties die een brief naar hem hebben gestuurd?… Samsom die als straatcoach heeft geparadeerd in Kanaleneiland zodat hij kon zeggen dat hij weet hoe het is om Marokkaanse probleemjongeren aan te pakken, Marcouch die bij elk debat wordt gevraagd om een mea culpa te geven voor probleemjongeren en het institutioneel racisme waarmee deze jongeren worden geconfronteerd negeert en Aboutaleb die in Rotterdam alleen naar het advies van de politiecommissaris luistert en er langzamerhand een politiestaat van heeft gemaakt. JA, ZIJ ZORGEN INDERDAAD BETER VOOR MAROKKAANSE KINDEREN!

Daarnaast, specifiek Nederlanders van Marokkaanse komaf noemen om aan te geven dat je partij opkomt voor Nederlanders van Marokkaanse komaf is kinda racist.

Comments

comments